fredag 11. september 2015

Ull silke undertøy

Iris Exclusive ull-silke er lette og lune plagg fremstilt av merinoull og natursilke. Plaggene er lune og myke samtidig som natursilken gir dem en ekstra .

Iris Exclusive ull-silke er lette og lune plagg fremstilt av merinoull og. Iris Exclusive ull-silke varmer og isolerer kroppen på kalde og sure dager. Ullundertøy er det beste alternativet for deg som skal gå deg skikkelig varm om vinteren.

Camisole i merionoull og silke for en lekker finish og en myk og behagelig følelse mot huden. Toppen har tynne stropper i lekker blonde, og. Ull og ull silke produkter og klær med høy kvalitet til dame, fra Safa og Janus. Calida er store i størrelsen, se oversikt under les mer Les mer . Enkel ull og silke topp fra EGI, tynne stropper.


Lekker ull og silke topp med brede stropper. Tynn og behagelig genser i ull og silke. Calida er store i størrelsen, se oversikt under . Ull som nærmeste klesplagg mot huden gir god varme på kjølige dager.


We ullundertøy er varmt, kløfritt og slitesterkt undertøy i ren merinoull som holder deg varm, selv om du blir litt fuktig. Dette gjelder også silke, så om du klør veldig av å ha ull direkte mot huden, kan du forsøke undertøy i en blanding av ull og silke. PS Fargen er litt feil på bildet den er egentlig dypblå veldig klassisk og fin! Kortermet trøye med rund hals i Air SilkMerino som er en unik blanding av silke og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg