mandag 7. september 2015

Clearblue digital bruksanvisning

Omfattende, lettleste bruksanvisninger for Clearblue sine tester som kan leses og lastes ned. Vis resultatet Gravid eller Ikke gravid med tekst og se hvor mange uker du er på vei med pålitelige Clearblue Digital graviditetstest. Les denne bruksanvisningen nøye for du utfører testen.

Clearblue DIGITAL graviditetstest har en ukelndlkator som beregner tidspunktet for . Her kan du hente og se de norske bruksanvisninger til våre CE merkede tester. Clearblue Digital Graviditetstest med ukeindikator. Clearblue Digital eggløsningstest med dobbel hormonindikator er den eneste.

Med utgangspunkt i Clearblue sin engelske bruksanvisning er teksten i dette . Clearblue Digital graviditetstest har en veckoindikator som gör en uppskattning om när befruktning skedde. Det følger alltid med en gjennomførlig og lettlest norsk bruksanvisning, når du kjøper tester fra Clearblue. Clearblue Digital Graviditetstest med ukeindikator . Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator.


Om du vill spara bruksanvisningen på din dator, så ska du högerklicka på länken med musen och därefter . Clearblue Digital Eggløsningstest måler LH-stigningen i kvinnens kropp og kan hjelpe til med å finne de to dagene i syklusen hvor du.

Clearblue Digital Eggløsningstest - stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg