fredag 18. september 2015

Eksem på øyelokk

Tilstanden kan være en del av arvelig eksem (atopisk eksem), eller skyldes irritasjon eller allergi mot noe som er i kontakt . Det du beskriver er tørrhet og hevelse på øyelokkene som blir bedre av kortison krem. Dett høres ut som en eksem type reaksjon i huden din.

Har veldig tynn hud rundt øynene etter for langvarig bruk av kortisonsalve. Dette grunnet virus på øyelokket(øyevippekanal) etter et ublidt møte . Du beskriver et rødt tørt utslett på øvre øyelokk og ut i øyevinkelen. Det kan iblandt bli eksem på øyelokk og rundt øynene på grunn av følsom hud eller på grunn av sterke påvirkninger av huden.

Jeg har litt atopisk eksem som jeg bare merker nå om vinteren. Det venstre øyelokket mitt blir da rødt og hovent og klør litt. Nå i en tid har jeg vært plaget av eksem på øyelokkene.


Jeg har brukt den samme sminken i årevis, pluss at jeg . Mer enn ti prosent av norske barn plages av atopisk eksem i oppveksten, og forskningen. Den kan til og med benyttes på øyelokk og lepper, sier Langeland og . Seboré, rosacea og eksem øker risikoen for å få .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg