torsdag 17. september 2015

Postafen gravid farlig

Legen sa at disse var helt ufarlig for gravide, og var ikke farlige å ta over lengre perioder (håper han har rett i det). Noen som har fått Postafen mot svangerskapskvalme.

BufretHelsepersonell bør bli flinkere til å informere om at medisinene ikke er farlige for. Postafen Kan man ta det når man er gravid? Legen min sier at det er veldig farlig og at man absolutt ikke kan ta det.


Min lege anbefalte meg å ta Postafen mot kvalme i graviditeten og jeg lurer.

Hei - jeg er gravid i uke og lurer på hvor farlig det er å falle? Er det helt trygt å bruke postafen ved graviditet? Jeg synes at det skulle vært meget merkelig hvis de delt ut farlige tabletter.


BufretLignendeDe fleste kvinnene som blir gravide i dag, får kjennskap til svangerskapet svært tidlig. Postafen er det preparatet av samtlige vi gir mot kvalme vi med størst sikkerhet. Lett forhøyelse av blodtrykket i svangerskapet er ikke farlig og skal ikke . RELIS har siden juni i år gitt råd om legemiddelbruk til gravide og ammende.


Postafen og Phenergan er anbefalt som førstevalg ved behov for . Jeg spiser endel postafen og er gravid og lurte på om det er noen. Postafen og paralgin forte når man er gravid? Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende20.


Greia er at jeg skal på opptrening fom i dag. Itillegg skal jeg være hjemme med snuppa uke nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg