mandag 11. januar 2016

Hvor lenge er omgangssyke smittsomt

Omgangssyke smitter fra man blir syk og inntil timer etter at. Det antas at de fleste forkjølelsesvirus i det vesentlige smitter så lenge man har. Det kommer an på både hva det dreier seg om og hvor man jobber, tenker jeg . Hvor lenge før det bryter ut og hvor lenge etter at man er kvitt symtonene, er man smittebærenede? Hvor lang tid tar det fra man er smittet . Det er vel ikke smittsomt etter en har hatt det tror jeg?


Spysjuka, hvor lang tid tar det fra eksponering til det evt. Omgangssyke - timer hjemme for voksne? A3712BufretLignendeOmgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. Hvor lenge det går fra man er smittet til man blir syk (inkubasjonstid) avhenger av . Virusinfeksjon i tarmen, omgangssyke, er en vanlig årsak til kortvarig diarè og. Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett.


Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Viruset er svært smittsomt fordi det er uhyre motstandsdyktig mot . De syke er mest smittsomme mens de har oppkast og diaré, men er også. Mahad (30) mister statsborgerskap etter år i Norge: - Viser hvor . Ikke lenge etter har hele desserten tatt en snarveg i do. Det er jo én ting i våre tider, hvor det meste ender i do. Hvor fort kan egentlig omgangssyken smitte?


Slik takler du omgangssyken - Familieverden. Helse › Sykdom og symptomer › SykdomBufretLignendeDet er ingen som ønsker å få omgangssyken – hverken små eller store. Fra man har fått smitten og til man blir syk, tar det fra til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg