torsdag 21. januar 2016

Magesmerter venstre side nede

Smerter på venstre side av magen er en av de mest vanlige smertene som legene hører om fra sine pasienter. Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av . Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege.

Gynekologiske tilstander gir ofte smerter nede i magen på den ene eller . Det vanligste symptomet på divertikkelsykdom er magesmerter i nedre del av magen, som regel på venstre side. Har hatt vondt nederst i magen, venstre siden i 2-måneder nå. Av og til kjennes det ut som smerten kommer på siden og bak i ryggen . For måneder sånn cirka begynte jeg å få smerter nederst i magen på venstre side. Jeg dro til fastlegen og ble henvist til ultralyd av bukenorganene. Har hatt smerter i nedre del av magen, venstre side siste sommeren 2011.


Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen, i samme region hvor eggstokken ligger. Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. BILDTARMBETENNELSE: Får du kraftige smerter nederst på høyre side.


Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene. Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe, . LES OGSÅ: Magesmerter, oppblåsthet og betennelse i magen . Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte sykdomstilstander i. Miltpatologi, nyrepatologi, colontumor i venstre fleksur, myokardinfarkt,. Kan skyldes diafragmairritasjon på samme side (luft, blo inflammasjon). Du kan oppleve magesmerter øverst til venstre eller lavere.


I verste fall det ikke kan tillate å gå eller stå. I et første øyeblikk, da det ikke er så alvorlig, man skulle . Venstre side magesmerter og smerter kan ha mange forskjellige årsaker. Hvis du har vedvarende mage og smerter, kan det være nødvendig å oppsøke lege for . Magesmerter på høyre side, for eksempel, kan være fordøyelsesbesvær, luftsmerter eller forstoppelse. Men magesmerter, spesielt på høyre side, kan være tegn . Siden jeg våknet i dag kl har jeg hatt smerter på venstre side av.


Takvise, meget kraftige smerter kan skyldes en cyste på eggstokken. Har hatt en rar smerte nederst på magen på venstre side, fikk det først . Magesmerter eller underlivssmerter kan ha så mange mulige forklaringer. Jeg har hatt smerter på venstre side i magen i nesten over uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg