tirsdag 19. januar 2016

Mørke flekker på tennene

Jeg har oppdaget svarte flekker på tennene langs tannkjøttet og i mellom tennene. Dette har jeg aldri hatt før i hele mitt liv. VÆR PÅPASSELIG: Det er viktig å ta vare på tennene og helsen i. Du bør pusse to ganger om dagen, det er nødvendig for at tennene skal. Hull i tennene er ofte mer vanlig hos barn da melketenner har en tynnere emalje enn de permanente.


Synlige brune, svarte eller grå flekker på tennene. Jeg la plutselig merke til det nå nettopp: et mørkt felt øverst på to av tennene i overkjeven, rett under tannkjøttet.

Det oppstår da hvite, gule eller brune flekker på tennene, noe som kalles fluorose. Sist, men ikke minst er det normalt at tennene blir mørkere med årene. Alle som har tenner kan få tannråte, men dette forekommer oftest hos små barn og. Det i seg selv er en mørkere farget tenner for mange mennesker, ikke noe problem, men når det er flekker.


Etter en stun disse flekker på tennene og på toppen av det, . Min lille gutt på snart mnd har fått tenner; fire oppe og to nede. De tennene oppe er så misfarget, med en stor mørk flekk på hver tann. Du beskriver mørke flekker på baksiden av fortennene i overkjeven.


Pusser tennene hennes ganger daglig grundig, men det lar seg ikke.

Barne belegg er et mørkebrunt eller sort belegg som går som et bånd . Det kan likevel være lurt å styre unna frukt og bær med mørke og dype farger som kan føre til misfarging på tennene. Vi synes dette er litt merkelig siden tennene blir mer og mer sorte. Såkalt barnebelegg - mørkebrunt til svartlig av farge, mengden varierer . Hei, jeg har ei jente på år som får mer og mer svarte flekker på tennene sine etter hvert. De er på begger sider og både på overste og nederste tenner.


Tannsten er svarte flekker på tennene og er egentlig stivnet plakk og bakteriebelegg som du ikke har fått skikkelig bort. Alle er fine og hvite med unntak av fortenner oppe. Visste du at det å spise epler og gulrøtter kan vaske bort flekker på tennene dine?


Eller at bakepulver kan slipe bort litt misfarging? Teknikken kan brukes til å forbedre utseendet på tenner med mineraliseringsforstyrrelser, for eksempel brune og hvite flekker eller streker som skyldes dental . LITEN svart prikk på en av de bakerste tennene mine, er dette hull ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg