onsdag 20. januar 2016

Kronisk sinusitt kreft

Det er vel liten tvil om at du har utviklet en kronisk sinusitt, jeg vil ikke benytte helårsrhinitt om din tilstand. Det jeg lurer på er om alle disse plagene passer med kronisk bihulebetennelse, eller om jeg kan ha kreft i munnhulen eller lymfene? Symptomer og årsaker til kreft i strupen, munnhule, svelg, nese, bihuler eller. Symptomene på kronisk bihulebetennelse varer i mer enn tre måneder, men de.


Personer som opereres for kronisk bihulebetennelse, har klare tegn på immunreaksjoner. Dårligere effekt av tarmkreftscreening for kvinner. Kronisk bihulebetennelse er en tilstand med vedvarende betennelse og hyppige infeksjoner i neseslimhinnen og bihulene.

Sinus kreft har symptomer som ligner med andre typer bihulebetennelse. Disse omfatter forhold som akutt og kronisk nesetetthet, hodepine, og smerte og press . Når en sinus maxillaris cyste forårsaker feil drenering eller kronisk ømhet den trenger sannsynligvis fjernet. Likeledes, hvis kronisk sinusitt eksisterer, fjerning . Kronisk bihulebetennelse kan føre til at det drypper irriterende slim.


Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en forkjølelse. Varer den over måneder kalles det kronisk bihulebetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg