onsdag 6. januar 2016

Elvebakken

Elvebakken videregående skole er en videregående skole Vestre Elvebakke i bydel Grünerløkka. Skolen er med sine ca 13elever Oslos største skole. Elvebakken skole ligger på Elvebakken ved enden av Sandfallet, fem minutter fra Alta lufthavn.

Elvebakken er et sjøsamisk gårdsanlegg med hovedhus, fjøs, verkste sommerfjøs og naust. Anlegget ligger i Balsfjord i Tromsø og er automatisk fredet.

Vi vil gjerne ha med elever på Elvebakken til en timers workshop der ungdom og voksne profesjonelle konkurrerer sammen om å lage den feteste digitale . Forside; Lærested; Elvebakken videregående skole. For 3-årig studiespesialisering finner vi det tøffeste nåløyet hos Elvebakken videregående skole, med en nedre poenggrense på 460. Regi - Celina Øier Foto - Haakon Selje Produsent - Maiken Mathisen Idéutvikler - Vebjørn Øyen Klipp. Fleksitiden rundt egen studietid gjorde at Ingri Thomas og Vivi valgte Elvebakken, en av Norges beste videregående skoler. Elvebakken er den eldste yrkesskolen i landet.


Men la deg ikke skremme av gamle bygninger, skolen ble i 20pusset opp og bygget om til en moderne og . Mandag: 07:00–23:00; Tirsdag: 07:00–23:00; Onsdag: 07:00–23:00; Torsdag: 07:00–23:00; Fredag: 07:00–23:00 . I dag ble det klart hvem som kommer inn på hvilke linjer på videregående skoler i Oslo. Det er vanskeligst å komme inn på Elvebakken . Elvebakkenrevyen Ut og stjæle paller handler om individet mot fellesskapet, om man skal stå sammen eller alene. Tilhører, Oslo kommune Utdanningsetaten Elevforvaltning og planlegging.


Elvebakken har vært en Plan-skole i mange år. Muligheten til å følge samme prosjekt over flere år, var en viktig årsak til at de valgte å støtte Plans arbeid. Read what people are saying and join the conversation.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg