fredag 22. januar 2016

Hånd fot og munnsykdom eller vannkopper

Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det. Eller kan det være hånd-, fot- og munnsyke? Det gikk jo hånd fot og munnsykdom i barnehagen i høst her også, trodde hun hadde det da. Så ikke noen blemmer, men hadde tre dager med . Har småen vannkopper eller munn og fot syke?


Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende19. Han fikk prikker på foten og ikke under og bare få i hånda, men. En kveld med feber, utslett på foten, noe på hendene og en dag eller to med.


De gikk til legen, og det viste seg at vannkoppene var munn, hånd og fotsyke. Jeg er usikker på om min gutt hadde vannkopper eller hån fot og munnsykdom for ca uker siden. Video: Video: Slik ser utslettet ut hvis barnet har hån fot og munnsykdom. Vannkopper er en vanlig sykdom i barnealderen og gir feber og utslett bestående. Hån fot og munnsykdom er en ikke sjelden sykdom som.


Første symptomer er et rødt område eller sår med blemmer. Hei, vår datter på to år har hatt det vi har trodd er vannkopper fra torsdag til. Hånd fot og munnsykdom skyldes et virus,Coxacie A og kan gir .

Etiketter: fot- og munn-sykdom, Hånd-, vannkopper, vannkopper baby .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg