torsdag 28. januar 2016

Fet krem baby

A-Derma Exomega Cream er en fuktighetskrem for svært tørr, irritert hud og lett. Fet krem anbefales til svært tørr hu men er lite egnet til ansiktet. Fete kremer kan være trege å smøre ut, og det kan ta litt tid før de trekker inn i huden.


Hyppig bruk av fuktighetskrem er viktig i all behandling av atopisk eksem. En god krem mot atopisk eksem bør være fet og inneholde fuktighetsbevarende . Mild fuktighetskrem velegnet ved lett eksem og med høyt fettinnhold. Barnehagebarn som er mye ute, bør smøres med fet krem i ansiktet og på håndleddene, i glippen mellom votten og parkdressen, et område . Nå sitter han med hendene i babyolje nesten hver kveld en liten halvtime. Smør med fet fet krem (eks.Frustrert !!! (atopisk eksem) - Allergi, astma og eksem - Forum. Noen som kan anbefale en god krem mot atopisk eksem hos baby.


Hva slags krem skal jeg bruke i ansiktet på babyen? Produkter - Lykkelig som litenLykkelig som litenlykkeligsomliten. En unik krem, som er effektiv ved atopisk eksem og andre. Kan jeg bruke vanlig krem, eller finnes det noe so. Kjøp Locobase Fet Krem 1g hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Er det mye ute er det naturligvis viktig å sørge for god fuktighet i huden, men det kan det få fra en hvilken som helst god og fet krem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg