onsdag 13. januar 2016

Munnsår inni munnen

Nycodent Aloclair er en gel som danner en beskyttende hinne og gir smertelindring ved blemmer og sår i munnen. Gelen kan gjøre det lettere å spise og drikke . Helse › Helseguiden › Munnsår: Bli kvitt sår og blemmer i munnenBufret17.

Sørg for god munnhygiene når du har sår i munnen. Skyll med munnskyllemiddel to ganger daglig dersom det er for smertefullt å pusse . Norsk Helseinformatikk (NHI) beskriver after som tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen . Jeg kan være veldig plaget med sånne hvite sår i munnen til tider, og de kan vare så lenge og være så vonde at det er vanskelig og få i . After, ofte kalt munnskol er små, gråhvite sår i munnen. Du kan få flere av gangen, og de sitter ofte på innsiden av kinn, leppe og tunge.


After opptrer som blemmer eller sår i munnen, på innside av kinn, ganen eller tunge. Har du sår i munnen, eller munnsår som noen sider, kan et godt kjerringråd være å og legge på en klump med geitost på såret. Munnskold eller hvite sår på innsiden av slimhinnen i munnen og på. Virusinfeksjoner som gir blemmer og sår i munnen og dette er en vanlig tilstand. Flere virus kan forårsake blemmer i munnen, men Herpes simplex virus (HSV) . Sår og endringer på tunga og i munnhulen kan være tegn på sykdom.


Gjennom munnhulen kan man titte inn i kroppen, sier munnhuleekspert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg