torsdag 21. januar 2016

Tigerbalsam hvit

Kjøp Tigerbalsam Hvit 19g hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Tiger Balsam har en direkte karutvidende effekt på huden slik at blodsirkulasjonen øker i det behandlede området.

Tiger Balsam demper også kløe ved insektsstikk. Tiger Balsam er et naturprodukt med høyt innhold av eteriske oljer (plante-essenser). Tiger Balsam har en direkte effekt på huden.


Tiger Balsam Soft 25g - Myk konsistens med lavendel duft.

Ved forkjølelsessymptomer: Tigerbalsam Hvit gnis inn på bryst, hals eller rygg etter behov 3-ganger daglig. Spenningshodepine: Tigerbalsam Hvit gnis inn på . Tigerbalsam (oppr. burmesisk Ban Kim Ewe) er en salve som kommer fra Orientens doktorkunst. Tigerbalsam finnes i en rød og en hvit utgave. Tigerbalsam fungerer i en mengde situasjoner i hverdagen da musklene behøver.


Tiger Balsam Hvit er en av de tradisjonelle Tiger Balsam variantene. I tillegg til de vanlige Tiger Balsam områdene brukes disse til å lindre symptomer i . Tigerbalsam hvit - Muskelsalve ved stive og kalde muskler, gram. Bruksområder: Trøtte verkende muskler, leddsmerter, insektsbitt, .

Den vanligste bruken er på ømme muskler og forstuvninger. Hovedingredienser (opptil ) er aromastoffer som . To see more from Tiger Balsam Norge on Facebook, or create an account. Er det noen som bruker Tigerbalsam mot stive og støle muskler? Cajuput Oil, inneholder også: Dementholised Mint Oil, Yellow Soft Paraffin og Hard . Aromatisk natursalve laget etter gammel kinesisk resept. Går til tett oppfølging av overlege på Rikshospitalet, og har fått beskjed om at hvit tigerbalsam smurt på migrenepunktene i panna er helt ok.


Læs mere om de forskellige Tiger Balsam produkter, deres behandlingsområder samt produktspecifikationer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg