fredag 29. januar 2016

Illeluktende utflod kjerringråd

Symptomer er grålig og svært illeluktende utflo eventuelt også lett kløe eller svie. Gynekologene fraråder å følge kjerringrådene vi finner i . Eg er ei jente på år som i fleire år har vore plaga med utflod.

Illeluktende utflod er ofte et tegn på en bakteriell ubalanse som også kalles bakteriell vaginose. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men . Jeg har vært endel plaget med illeluktende utflo men det har ikke vært noen infeksjoner eller noe. Legen sa at jeg burde drikke biola og det .

Har slitt med illeluktende og økt utflod en stund nå. Tror mest sannsynlig det er bakteriell vaginose - men hvordan . I tillegg kan man få en tykk, litt klumpete utflod som ikke lukter. Sopp i underlivet er som oftest ikke smittsomt fra menn til kvinner, men i noen tilfeller kan det . Den normale utfloden består av slim fra kjertler i skjeden og livmorhalsen i kombinasjon med celler fra. Ved svie, kløe eller illeluktende utflod bør du søke lege.


Jeg er i uke og plages litt med illeluktende utflod. Bakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra skjeden på grunn av endret bakterieflora i skjeden.

Ved utflod som er illeluktende - Hvis soppinfeksjonen ikke blir bedre etter behandling med reseptfrie legemidler - Dersom du har hyppig . Bakteriell vaginose er den hyppigste årsaken til utflod hos kvinner. Ofte er ubehagelig lukt av utfloden den mest sjenerende plagen. Ja, det er et godt gammelt kjerringråd som går ut på å bruke eple cider eddik . Bldning fra skjeden etter samleie eller fysisk aktivitet blodig, illeluktende utflod uregelmessig menstruasjon bldning etter at du har passert. Illeluktende og eventuelt blodtilblandet urin. Dysuri og utflod (fra uretra hos menn, fra skjeden hos kvinner), leukocytter i urin eller andre tegn på eller mistanke . Wicklun MiriaKjerringråd i lange baner.


Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg