fredag 15. januar 2016

Smokk ødelegger tenner

SIDE2): Langvarig bruk av smokk kan føre til deformerte tenner, utslett rundt munnen, og manglende evne til å bite tennene helt sammen. Enten barnet ditt kaller sin beste venn for smokk, tutt eller sutt - her får du gode råd for avskjeden! Du er her: Helse Tenner og tannhelse kjappe om smokkeslutt.

Slutte når smokken blir borte eller ødelagt. Storebror har vi endelig tatt fatt og avvent med smokk om dagen. Smokkbruk fører heldigvis sjelden til overbitt slik tommelsuging kan gjøre, ifølge tannlege.


Dette barnet har vært langvarig tommelfingersutting.

Til våren vil smokken, Orthodent Comforter, være i salg i Norge og resten. Smokken ødelegger ikke barnets tannstilling. Lizbeth Osnes ikke oppdaget at smokken til datteren var ødelagt.


Jeg bruker alltid å sjekke at det ikke er hår på smokken før hun får. Lateks er et naturmateriale som er mer elastisk og mer slitesterkt mot barns tenner. England til Norge da hun var nettopp fyllt og så. Og nå når hun får tenner er den faktisk veldig god å ha! At mamma må gjøre jobben og så gir pappa blaffen og ødelegger.


Melketenner: Traumer_illustrasjon01_w230.

Når små barn skader melketennene sine er det som regel fortennene i overkjeven det går . Med en smokk i munnen, blir det vanskeligere for babyen å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg