fredag 15. januar 2016

Veet hårfjerning

Barberhøvlene fra Gillette Venus er effektiv mot hårvekst på alle områder, mens hårfjerningskrem og voks fra Veet gjør jobben enkelt og skånsomt. Her gir vi deg et innblikk i hvordan hårfjerningskremer har revolusjonert hårfjerning, og hvorfor hårfjerningskremer kan være det ideelle valget for deg. Voking og hårfjerning hjemme, Veet har gode løsninger som passer deg.

Lær mer om metoder for hårfjerning hjemme hos oss! Her finner du svarene på det du lurer på, og hva som er sannhet når det gjelder hårfjerning. FAKTA: Veet Hair Removal Cream gjør ikke huden din mørkere.


Hvis du leter etter en rask og smertefri måte å fjerne ansiktshår på, er Veet Facial Hårfjerningskrem Kit perfekt.

Hva er den beste voksen for å fjerne hår med ? Lær det grunnleggende om hårfjerning her, sammen med Veet. Trenger du en rask og effektiv metode for hårfjerning på travle dager eller et mer langvarig resultat. Til å fjerne håret ved bikinilinjen skal vel Veet gå bra, funker hvertfall for.


Jeg brukte Veet hårfjerningskrem flere ganger til intim hårfjerning og . Men jeg syntes det gjorde så fryktelig vondt, så lurer jeg på om hårfjerning fra veet, sånn krem skal funke like godt som voks?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg