onsdag 6. januar 2016

Hvitt belegg på tunga

Hvitt belegg på tunga kan skyldes flere ting. BELEGG PÅ TUNGA: Belegg, endret farge og sår kan være tegn på tilstander. Har tunga imidlertid fått et hvitt belegg, kan det være du har en .

Det er blitt gradvis værre og nå ser det ut som et belegg midt på den innerste halvdelen av tungen og kun en hvit farge som forsvinner mer og . Hvis du har lagt merke til at pusten er ubehagelig, kan det være lurt å sjekke ut utseendet på tungen. Hvis det er et hvitt belegg på tungen overflate, har du . Jeg har akkurat som litt hvitt belegg på tunga, bakerst på tunga er det mest.

Jeg så nettopp på et tv-program hvor de nevnte noe om at dette var sopp som var . Hvis du kikker inn i munnen, vil du kunne se områder med hvitt belegg. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under . Jeg leste at en av bivirkningene kunne være belegg på tungen, så jeg var forberedt på det. Belegget er gult- hvit aktig som sitter fast på tungen.


Har et problem hvor jeg får et slags hvitt belegg på tungen i tide og utide. Jeg har de siste mnd hatt ett hvitt belegg på tungen, som gjør at jeg blir fryktelig tørst. Blir nesten litt klaustrofobisk fordi selv om jeg drikker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg