onsdag 20. januar 2016

Muskelsmerter i lår og legger

Smertene sitter i sete som stråler ned i lår,kne, legg og fot. De siste mnd er det også smerter i holfteregionen som stråler ned i lysken,innsiden av låret,i kneet. Smerter i legger, lår og armer som minner om influensasmerter. Har lang sommerferie, og det beste med det er at jeg styrer dagene sjøl.


Jeg har i perioder hatt smerter i lårene, egentlig hele livet, men noe mer. Har begynt å ta magnesiumtabletter om morgenen, og før jeg legger . De fleste smerter i lår og legg kommer etter akutte traumer i forbindelse med aktivitet.

Smerte kan sitte i lysken, eller også forflytte seg nedover i låret, forran eller. Smerter fra nedre del av rygg som stråler nedover bena -kan- være . Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm-. Dersom du blir akutt hoven og har smerter i kun det ene benet eller ene . Smerter i knær, lår og legger er blant de vanligste skadesymptomene vi har i dag, og særlig blant personer som trener mye - og da gjerne . Piriformissyndromet er en tilstand som gir smerter på baksiden av bekkenet og.


Hvordan er det å leve med en funksjonsnedsettelse ingen legger merke til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg