torsdag 7. januar 2016

B12 sprøyte effekt

Skal først visst ta en fire ukers kur, så en . B12-mangel behandles vanligvis ved å gi B12-sprøyter annenhver eller hver . Jeg ble gradvis bedre etter oppstart med b12-vitamin sprøyter og multivitamintbl.

Veldig god effekt på hjernetåken og smertene i kroppen. Det er SKUMMELT og stikke sprøyter på seg selv. Jeg har tatt B-sprøyter, fordi jeg manglet B-12.


Kan ikke si det hadde noen magisk effekt, annet enn at hodepinen lettet litt.

Lurte på om noen her har erfaring med B-injeksjoner? For to år siden følte eg meg slapp , tok blodprøver og fekk påvist bmangel. Virker som det gjelder flere:Reaksjon etter B12-sprøyte? Noen som har erfaring med Binjeksjoner? Jeg har startet med Vitamin B12-sprøyter.


Ja, og så må man selvfølgelig sette Vitamin Bmye hyppigere enn. B-depot grunnet at i år har jeg ikke hatt noen særlig effekt . Har brukt injeksjoner i noen år tidligere med samme effekt og derfor er. Får Bsprøyter hver måne etter en kur på sprøyte i uka iløpet .

Jernsprøyter gjør at du ser banka ut en stun mens B12-sprøyter ikke vises at du har fått. Denne vitaminmangelen behandles med B12-injeksjoner og tabletter i korte eller lange perioder. Noen kjenner en meget god effekt av dette, . Jeg tar ikke opp Bi tarmene så jeg må ta en sprøyte i mnd resten av livet. Prøvde med tabeletter men det hadde veldig liten effekt. Spørsmål: Er effekten av TrioBe og injeksjoner med vitamin Blike god?


B12-vitaminpreparat med protrahert virkning. Blodprøve av vitamin Begner seg IKKE til måling av effekten av. Men hvis du regelmessig mottar vitamin Bsprøyter, er det ingen grunn til å overdosere. Mange personer er ikke villige til å få en sprøyte to eller tre ganger i uken.


Alle som er fedmeoperert må få Btilført via sprøyter. Det er ingen kjente toksiske effekter av B12. Eksempelvis kan 50- av pasienter med ME ha effekt av B12-injeksjoner.


Setter Bsprøyte intramuskulært med varierende hyppighet - inntil hver uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg