tirsdag 12. januar 2016

Baby diare gul

Barn kan ha tynn avføring uten at det av den grunn er snakk om diaré. Når fargen på urinen er lysegul, er væskeinntaket tilstrekkelig. Avføringen som kommer fra morsmelk kan ofte se ut som diaré, det vil si den er flytende, sterk gul i fargen og med små korn i.

Jeg lurer på om datteren min på uke og dager har diarè. Avføringa hennes er gul, som den burde være, men veldig vannete. En forstoppet baby har gjerne kolikksmerter fordi tarmen utvider seg på grunn av trykket.


Men hvis bæsjen blir vannaktig og løs kan det være diaré.

Diaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner. Diaré er hyppig, løs og vannaktig avføring. Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke, men kan føre til at barnet mister mye væske. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge dehydrering er å tilby . Babybæsj kommer i ulike fasonger og konsistenser.


I bleia: En gul nesten kremet væske som kan ligne på sennepp . Endring i maten, for eksempel overgangen fra morsmelk til kumelk (morsmelkerstatning) fører ofte til forbigående diare. Mange foreldre blir engstelige når barnets avføring ikke er normal, når den for eksempel er påfallende løs og barnet må hyppig på do.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg