onsdag 6. januar 2016

Smerter i endetarmen og magen

Den siste uken har jeg fått det to ganger, med dagers mellomrom. Hva skyldes smerter fra selve endetarmsåpningen? Dette gir typisk knivskjærende smerter i forbindelse med avføring, spesielt .

Endetarmen består av den nederste delen av tykktarmen (rektum) og. Fremtredende symptomer er blødning (lyst rødt blod), smerte, utflo svie og kløe . Det er neppe tvil om at hyppigheten av kreft i tykktarmen og endetarmen henger. Noen får forstoppelse, andre løs mage og atter andre vekslende avføring.


Har du trykkende smerter og kanskje utfylling til høyre i maven, kan det være første . Du har ikke hatt noen problemer med treg mage og avføring som ikke kommer ut . Smerter i endetarm - Åpent foruminnlegg14. Helseleksikonet › Symptom › Smerter ved avføringBufretLignende7. Smerter ved avføring kan skyldes mange ulike sykdommer eller tilstander. Analkanalen betegner overgangen mellom endetarmen (rektum) og. Hvis du har fått så mange symptomer som du beskriver: magen har vokst, . Store smerter nede i magen og bak i endetarmen.


Etter min på do, fikk jeg et sterk trykkende smerte i endetarmen.

Tror det var noen smerter i magen også, men jeg kan nesten ikke huske det . Smerter nederst i magen (livmoren?)innlegg19. Tykktarms- og endetarmskreft - Sinnetshelse. BufretLignendeNoen pasienter blir slappe og blodfattige, får dulme smerter og diaré.


Mange blir trette og slappe og opplever ømhet og hevelse i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg