onsdag 27. januar 2016

Ibux paracet forskjell

Er det Ibux som hjelper mot mensensmertene og Paracet mot hodepine? VET DU FORSKJELLEN PÅ IBUX (ibuprofen) OG PARACET (paracetamol)? Paracetamol er smertestillende og febernedsettende og er førstevalg ved hodepine .

Hva er egentlig forskjellen på Ibux og Paracet? Mange mener imidlertid at Ibux er bedre for muskel og leddsmerter enn Paracet. BufretLignendeHva er forskjellen på paracetamol og NSAIDs?


Salicylater: Dispril , Albyl-E , Globoid ; NSAIDs: Ibux , Naproxen , Napren-E.

Er du en av dem som mikser Ibux og Paracet? Det er ikke likegyldig om du tar Paracet eller Ibux da disse inneholder de ulike virkestoffer paracetamol og ibuprofen som igjen virker forskjellig . Legemidler med paracetamol kan brukes av de fleste, og er førstevalg ved feber. Aktuelle produkter: Ibumetin, Ibux (finnes somikstur, tabletter, kapsler, gel). I kombinasjon med paracetamol (virkestoffet i Paracet) har det effekt for.


En kombinasjon av Paracet og Ibux hadde effekt på inntil prosent . SIDE2): Stoffet ibuprofen, som er virkestoffet i blant annet Ibux, synes å være bedre til å dempe feber hos små barn enn paracetamol, som fins i . Paracetamol-preparater: Førstevalget ved behov for febernedsettende og. Ibuprofen (NSAID): Ibux, Ibumetin og Nurofen (tabletter, kapsler og mikstur).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg