torsdag 14. januar 2016

Kviser på magen

De klør ikke og når jeg trykker på noen av dem kommer gult ut, så de likner på kviser. Men jeg har aldri fått kviser på magen før. Er det flere enn meg som plages med kviser på disse plassene?

Får du kviser på rumpe, armer eller bryst? Det er slett ikke unormalt å få en kvise på rumpa i blant. Kviser og uren hud er noe mange forbinder med puberteten, og de fleste regner med . Jeg har hatt to kviser under navlen, og på innsiden av låret har jeg ett trekløver med bittesmå kuler, om man kan kalle det det.

Sånn helt plutselig har jeg fått eksem eller kviser på magen og brystet pluss litt på skuldrene! Canis diskusjonsforum › Helse sykdomBufretCanis er latin for hund. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Memo; Behandling av akne på magen; Video. Belly uten kviser Acne - er ikke den mest behagelige hendelse i . Jeg er selv ganske behåret både på magen og brystet, men kviser der er nærmest.


Har kviser på ryggen, men ingen andre steder på kroppen. Jeg hadde konstant vont i magen og huden min ble bare værre og værre. Også har jeg en god del kviser på brystet som beveger seg nedover mot magen .

Har alldri hatt kviser for nå å det er ei på magen hvordan fjærner man kveser å når vet man at vi skal . Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små kviser. Dette utslettet er det vanligste utslettet hos spedbarn og . Rundt en prosent vil også oppleve å få kviser på andre steder av kroppen – for eksempel på magen, lår og armer – men da som regel kort tid etter fødselen. Hei, jeg har en mnd gammel jente som er endelig i fin form, etter å fått jæksler og influensa i ett. Jeg har fått en stor kvise på magen som aldri forsvinner.


Eller hva det enn er, det er ikke på selve penis. Kviser(?) på magen… Ragnhild ringte meg i dag og var litt fortvila. Hun hadde oppdaget noen utslett på Mistys mage.


Jeg har blant annet vært plaget med kviser helt siden jeg ble gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg