onsdag 27. januar 2016

Periokulær dermatitt

Jeg har fått stilt diagnosen periokulær dermatitt og har som behandling for dette gått på oxythetral i ca. Jeg mistenker dette er noe vi kaller periokulær dermatitt. Perioral dermatitt er en hudsykdom som oftest forekommer hos yngre og.

Periokulær dermatitt er samme tilstand med utslett rundt øynene. Perioral dermatitt er en hudsykdom som likner på rosacea og rammer først og fremst kvinner mellom og år. Svært ofte er det bruk av kortisonkremer som utløser perioral dermatitt, men også.


Periokulær dermatitt er en vanlig betennelse i huden relatert til perioral dermatitt.

Les mer om symptomer og behandling av perioral dermatitt pÃ¥ vÃ¥r nettside. En annen mulighet er såkalt periokulær dermatitt. Denne tilstanden gir prikker eller nupper rundt øynene. Perioral dermatitt er en tilstand som er relativt vanlig, erkjennes ofte ikke av.


Jeg har noe som heter perioral dermatitt, det er eksem rundt munn og øyne (og gjerne nese). Perioral dermatitt, hyppig forekommende hudsykdom med et karakteristisk utslett rundt munnen. Tilstanden er hyppigst hos kvinner, sjelden . Tilstanden er vanligere hos kvinner, men kan ramme begge kjønn.


Mange av dere spør hvordan det går med dette ansiktsutslettet som jeg fikk for et par uker siden.

Utslettet kom helt ut av det blå og jeg var . Perioral dermatitt er et kivselignende utslett rundt munnen, på haken og i blant oppover kinnene. Tilstanden forekommer først og fremst hos unge kvinner. For dager siden - Tilstanden er vanligere hos kvinner, men kan ramme begge kjønn.


IKKE ROSECEA: Selv om de kan ligne, er seboreisk dermatitt noe. Den likner rosacea, men kan også forveksles med atopisk dermatitt og . Periokulær Dermatitt — Oslo Hudlegesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg