torsdag 21. januar 2016

Utslett baby 6 mnd

Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende . Min sønn på mnd har utslett på magen og ryggen.

Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Det klør lite og går oftest over i løpet av de første 3-måneder.


Atopisk ekseRødt, kløende utslett, ofte på tørr hu kan oppstå fra 2-måneders alder.

BufretHar det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Babyolje kan dessuten brukes både i badevannet og etter bading. Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan. Stueplanter kan også gi allergi hos barn. Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer.


Mange spebarn har i den første tiden røde prikker med en liten talgpropp i. Ofte er utslettet sterkest i ansiktet, og huden blir gjerne flammet. Lillegutten vår har fått et skikkelig utslett på kinnene sine stakkars, det begynte med litt, men er nå bare blitt mer og mer. Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene.

Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Vanlige symptomer på røde hunder er lett feber med utslett. Sykdommen er mest vanlig hos barn fra måneder til år. Røde flekker og utslett i form av små prikker og blemmer på huden; Tørr, skjellete hud.


Småprikkete utslett, først under armene på siden av brystet, siden på mage. Smittefare, 5-dager FØR frembrudd til dager etter at hevelsen har gått tilbake. Jo yngre barnet er (spesielt de første månedene), jo større grunn er det til å få det.


Litt større barn får gjerne utslett på håndled i albuer og knehaser. Det er vanskelig å si hva dette utslettet skyldes uten å ha sett det. Mange virusinfeksjoner kan gi utslett, men det at barnet har hatt utslettet i uker, taler i . De kan også ha utslett; småprikket rødt eller elveblest.


Symptomene kan komme umiddelbart etter inntak av melkeprodukter eller opp til et par . Sønnen min på mnd har gått ifra å sovet 10-timer i strekk på natten uten mat. Hei, jeg har en baby på mnd som har begynt å spise grøt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg