mandag 25. januar 2016

Aids medisin

Det finnes medisiner som kan bedre immunforsvaret eller hindre at immunforsvaret. Antivirale medisiner hjelper kun når hivviruset formerer seg. Direktøren svarte på massiv kritikk med å sitere Eminem-tekster.

Det finnes ingen medisiner som kan kurerer hiv eller aids, men det finnes effektive medisiner som bremser sykdomsutviklingen og reduserer mengden virus i . Man kan være smittet med hiv (være hiv-positiv) i mange år uten å få aids. Uten medisinsk behandling går det i gjennomsnit år fra smitten til utvikling av de . AIDS er en samlebetegnelse på de aller alvorligste formene for hiv-infeksjon.

Når kronisk hiv-infeksjon gir et så nedsatt immunforsvar at . Vestlege farmasøytiske verksemder og styresmakter blokkerte tilgangen til billige aids-medisinar til fattige land etter 1996. Antiretroviral medisin (ARV) bremser formeringa av hiv-viruset i blodet, slik at utviklinga av aids kan holdes i sjakk og immunforsvaret ikkje vert . Presidentkandidat Hillary Clinton og kjendisblogger Perez Hilton er med på å kjøre farmasøytsjefen til full revers. Antiretrovirale medisiner eller ARV er medisiner som kan bremse formeringen av hiv-viruset i blodet, slik at utviklingen av aids kan holdes i sjakk og . VG NETT) En ny AIDS-medisin kan være på markedet om tre år. Svenske forskere har arbeidet med medisinen i ti år.


Martin Shkreli forsvarer hvorfor han økte prisen på AIDS-pille med 5500. Jeg blir kvalm av hedgefunderen som økte prisen på AIDS-medisin .

Fire medisinprodusenter forplikter seg til nesten å halvere prisen på HIV- og AIDS-medikamenter i fattige land. Dersom patentsøknaden går gjennom, vil den billige versjonen bli ulovlig, og kritikerne frykter at AIDS-medisinen blir for dyr for pasientene. Justisminister Odd Einar Dørum vil endre dagens regelverk og åpne for at billig aids-medisin kan produseres her i landet. GIR HOMOFILE MEDISIN: – Dette er en erkjennelse av at det foregår ubeskyttet sex i denne gruppen som fører til økt fare for hiv-smitte og da . AZT-brukere utviklet AIDS-lignende symptomer. De døde av AZT, men ble av myndigheter og media rapportert å ha dødd av AIDS.


Kina har for første gang godkjent for salg en aids-medisin utviklet og produsert i Kina. Medikamentet vil gjøre landet mindre avhengig av kostbare utenlandske . Kreft og Aids medisinen er snart et faktum. Jeg regner med at det tar månder før jeg kan få produsert denne medisinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg