onsdag 20. januar 2016

Måle blodsukker uten stikk

Velkommen til den offisielle FreeStyle Libre hjemmesiden – med en revolusjonerende ny teknologi som gjør at dagene med rutinemessig blodsukkermåling ved . Den vanligste måten å måle glukoseverdiene sine på, er med et stikk i. En diabetiker er avhengig av å sjekke blodsukkeret sitt for å ha .

Med Freestyle Libre tar det et sekun et eneste sekun uten et eneste stikk. Flere målinger gir bedre resultater og flate blodsukkerkurver. I tillegg lagrer senderen timer med blodsukker resultater uten at du gjør noen ting, . Slipper å måle blodsukkeret manuelt hele tiden.

SIDE2): For nordmenn med diabetes type er det livsviktig å måle insulinnivået i kroppen til . I utgangspunktet var det blodsukker Prediktor Medical ville måle, men uten å stikke nåler gjennom huden. FreeStyle fra Abbott er en serie glukosemålere hvor hver enkelt måler er tilpasset. Blodsukkermåling brukes for å måle blodsukkernivået, og gjøres med en blodsukkermåler. Når man har diabetes, er det viktig å følge med på blodsukkeret . Hvis du har brukt en finger-stick glukose meter og du vil skifte til et ublodig glukose meter, må du se din endokrinolog eller . For at du skal ha nytte av blodsukkermålinger må du måle blodsukkeret på riktig.


Stikk gjerne på siden av fingertuppen og varier stikkstedet fra gang til gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg