fredag 29. januar 2016

Hoven tunge

Det eneste symptomet er kanskje en hoven tunge. Fordi en hoven tunge kan forstyrre luftveiene og forårsake alvorlige problemer med å puste, er det vanligvis et medisinsk nødstilfelle som krever umiddelbar . En hoven tunge er en unormal tilstand som kan oppstå på grunn av ulike årsaker.

Noen ganger kan en hoven tunge kan ikke være symptomatisk. HOVEN TUNGE: Svullen tunge med hvitt belegg. RØD TUNGE: Tynt hvitt lag, med rødfarge på tuppen av tungen.


Er det mange andre som sliter med hoven tunge?

At tungen blir så stor at det er tannmerker på den nesten hele tiden? Noen av problemene som gjør den tunge dønninger anses som farlige, så det er ofte viktig for folk som lider av en uforklarlig hoven tunge å se en lege og sørge . Jeg er ei jente på år som de siste ukene har slitt med hoven tunge. Den har tannmerker på sidene og et hvitaktig belegg det ikke går å . Merket for et par dager siden at halve tunga vi er hoven.


Snakket med en lege, men han visste ikke hva det kunne være. Svie på tunge mangel på fordøyelses væsker. Er det normalt at den kan hovne opp når man er gravid?

Den kjentes sår ut i går og har hovnet opp i dag, skjønner ikke helt hva det kan være . Han sier det føles ut som han har brent seg uten at han har det. Munntørrhet Saltsug Sangstemme blir dårligere. Er det normalt å ha hoven tunge når man er forskjølet eller har drukket alkohol?


Bare til der tanngarden slutter, ikke noe bakover i halsen altså. Akutt dystoni kan ta mange former, og kan inkludere tungeprotrusjon (tungen stikker ut). Dette kan oppleves som en hoven og forstørret tunge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg