tirsdag 29. mai 2018

Fornye resept uten legetime

Fornyer du resepten uten legetime, er resepten gratis og du kan gå direkte til . Tidsbesparende og sikker løsning for fornyelse av resepter! Fornyelse av resepter via ePortal er tidsbesparende for pasienten – og enkelt for .

Kan jeg ringe legen og forklare problemet og få resept, eller må jeg besøke legen. Albyl-e, Kliogest og P-piller skal fornyes for hver gang? Vanleg behandlingstid for resept bestilt på nett, er 2-virkedagar. Må man bestille legetime for å få fornyet resept på p-piller.


Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende6. Resepter, kan lege se om det er tatt ut resept eller ikke. Kan man 'bestille' resept på prevensjon over telefon.


Må man bestille legetime hver gang man skal fornye resepten på p. BufretLignendeMine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse. Tjenesten gir deg som har fått en eller flere elektroniske resepter (e-resepter) . Risikoen med å skrive ut legemidler uten å koble det til videre utredning, vil være at det kan. Pasient: Jeg kom bare for å få fornyet reseptene mine, som vanlig.


Elektroniske resepter erstatter de tradisjonelle papirreseptene og er trygge og enkle å bruke.

Hos Apotek finner du vanlige spørsmål og svar om e-resept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg