mandag 7. mai 2018

Klamydia test

Har DU hatt samleie med en som har Klamydia? Sex og samfunn tilbyr gratis testing av seksuelt overførbare infeksjoner for alle. Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege.

Klamydiatest – diskret bestilling på nett. Ved smitte er E-resept og oppfølging fra helsepersonell inkludert, uten ekstra kostnad. Vår klamydiatest (Chlamydia trachomatis) er akkreditert. Den er meget pålitelig og benyttes av mange andre norske .

Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Fastleger, helsestasjoner og studenthelsetjenester tilbyr gratis test og. Du kan også bestille gratis hjemmetest for klamydia, fra Olafiaklinikken i Oslo, eller . HJEMMETEST: Du kan teste deg for klamydia med en hjemmetest, slik som denne. Ved denne testen skal prøven sendes til et laboratorium for . Ja, apotekene selger en form for hurtigtester.


Vil avdekke klamydia hos flere som ikke har symptomer.

Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av bakterien chlamydia trachomatis. Har du hatt det ekstra hyggelig i ferien, eller vært ute på eventyr i fadderuka? Klamydiatest skal tas av første stråle- urin. Det vil si at det er viktig å fange med de første dråpene også og ikke tisse dem i do først. Det finnes en rekke steder å teste seg for klamydia i Bergen.


Har du blitt smittet med klamydia tar det nemlig opp til TO UKER før testen fungerer. Tar du testen før det har gått to uker, er den ikke sikker og . Det er forsåvidt riktig at det finnes tester å få kjøpt på apoteket som kan påvise klamydia, de kalles ikke for urinstix imidlertid. Det er gratis å teste seg for kjønnssykdommer. Klamydiatest via nätet för dig som bor i Skåne, Blekinge, Gotlan Kalmar län, Jönköpings län, Stockholms län, Hallan Västernorrlan Västmanlan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg