torsdag 24. mai 2018

Solkrem ansikt best i test

Med disse gode solkremene for ansiktet, kan du fange solens stråler med god samvittighet. Ikke bare har de høy solfaktor og UV-beskyttelse, . Selv om solkremer som er spesielt beregnet til ansiktet er litt dyrere, så er det verdt.

De har testet solkremene på forskjellige strender på Kanariøyene, Egypt, . Den beste solkremen med to forskjellige testkilder er Änglamark Coop Sun Lotion. Til ansikt: Cliniderm Light Matifying Face er en lett lotion helt fri for . Vi har prøvd solkremer, se hvilke vi likte best.

I denne testen fokuserer vi på hvor godt vi liker solkremene i bruk. Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Forbrukerrådet har testet av årets solkremer.


I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Her er kremene som scoret best på Forbrukerrådets test:. Den tynne huden i ansikt og på lepper er spesielt utsatt i solen, og trenger derfor ekstra beskyttelse. Velg en solkrem til ansiktet som passer . Jeg bruker en solkrem til ansiktet fra Dermalogica, faktor 30.

Beste fuktighetskrem for ansiktet MED solfaktor? Decleor solkrem fikk stryk i solkrem testinnlegg23. Her er ekspertenes beste tips til deg med fet hud. Ansiktet er mye eksponert, så jeg anbefaler minimum SPF til. Av selvbruningsprodukter i testen er det bare noen få som gir en god brunfarge.


Det er viktig at huden får puste, slik at du ikke føler at ansiktet koker. Og det aller beste er en god krem med en lett konsistens, som ikke fetter. Solkrem som gir best beskyttelse - test disse tipsene. På skitur er det hovedsaklig ansiktet som bør beskyttes - og det er viktig å være like nøye . Les om egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon. Ofte anbefalt til ansikt eller rygg dersom man lett får kviser.


Vanlig solkrem tas ofte frem når vi skal sole oss, men ansiktet trenger beskyttelse med en gang sola titter frem, lenge før bikinisesongen starter, sier Gunhild . TESTET SOLKREM MED SPF 30: Ikke alle holdt mål. Capital Soleil Solkrem Dry Touch SPF er en mattende solkrem til ansikt i solfaktor til. Cliniderm Sun Face Cream SPFer en lett solkrem til ansiktet som ikke tetter igjen porene. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontroll. Sidetester ni solkremer - en blanding av solkremer spesielt beregnet for ansiktet, samt kroppsbeskyttelse.


Her finner du en oversikt over de beste solkremene som er testet,. Jeg simpelthen ELSKER denne solkremen, og bruker den også i ansiktet. Jeg liker at denne kan brukes både på kropp og i ansikt, og at den gir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg