onsdag 30. mai 2018

Nupper i huden som klør

Hei, jeg er en jente som har fått nupper over hele kroppen. Eksem vil også bli bedre med hydrokortison og gi kløe i huden. Nå har prikkene vanlig hudfarge og ser ut som små nupper i huden. Skabb er en hudinfeksjon som klør ekstremt.


De lager imidlertid tunneler i huden der de legger egg, og noen ganger kan tunnelene ses som fine sølvaktige . I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste. Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små kløende nupper .

Samlinger av små nupper (gåsehud) på utsiden av overarmene og lårene. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring. Da er det godt mulig du har hudsykdommen Kerastosis Pilaris - på folkemunne kjent som kyllinghu som fører til nupper og prikker i huden.


Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. Jeg har begynnt å få røde nupper i huden, spesiellt bakpå triceps og på. Vil ha det vekk fordi det er stygt og fordi det stikker og klør . Det er en lang rekke hudsykdommer som gir utslett i huden.


De fleste hudlidelser er ofte ledsaget av kløe. Kløe er på den måte et symptom med flere ulike .

Små prikker som klør, rare utvekster eller rø flassende hud – hva kan det være? Og vi fikk lett røde, irriterte nupper og tørr hud. Så fant jeg ut at spenol inneholder blant annet parabener og . Nok vann, tran og et sunt kosthold kan hjelpe på nupper og utslett i huden. Hvis du lkør så mye at huden blir tørr og full av sår, må du kjøpe.


Ikke vanlig kløe, men ekstremt irriterende kløe. Får hvite nupper i huden, som forsvinner like . Skabbmidden utløser sterk kløe, særlig om natten. Man får gjerne et småkulete utslett (nupper og blemmer) i huden, oftest først på hender, mellom fingre, . Det er bare bittesmå nupper som klør, ikke noe jeg kan se før jeg har. Har du små og kanskje røde nupper på kroppen? Førstevalg i behandling er å smøre huden daglig med visse typer.


Jeg har fått små røde utslett på hver side av mage, dvs på valkene. Hele ansiktet, men veldig lite tydelig, men huden føles. Synes liksom ikke det stemmer helt med beskrivelsen da det ikke er rødt eller klør, . Etter hvert vil væskefylte blemmer bli synlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg