torsdag 17. mai 2018

Nesesuger baby

Vis fullstørrelse OtriBaby nesesuger 1stk. Aspiratoren brukes når spedbarnet er tett i nesen og . Man suger ut snørret ved hjelp av en slange som man putter i . Forum › Termin- og barselklubber › 2007BufretLignende9. Var til min bestemor idag, altså gullets oldemor. Hun sa at hun hadde hørt at man IKKE skulle bruke nesesuger til små barn.


Vidi Baby tørr engangsklut 1stk for 10- på Vidi tørrservietter til medlemmer av VI+ kundeklubb.

Det jeg derimot ikke liker er at man må kjøpe dyre sugestykker når de som følger med er brukt opp, og med en snørrete baby går det fort med . Vi har en otribaby nesesuger, og har fått ut litt med denne. Vi gjør dette kjapt, og nei, babyen liker ikke noe aktivitet som involverer nesa. Nesesuger til baby - Graviditet, spedbarn og babytiden. Otribaby nesesuger - Graviditet, spedbarn og.


Baby tett nese - Graviditet, spedbarn og babytiden. Mitt aller beste tips til tett og syk baby er nesesuger! Jeg har heller ikke hatt noen våkenatt hittil faktisk, og babyen min er straks mnd . Så synes jeg at jeg har hørt noe om nesesuger, men fungerer det i det hele tatt?

Utrolige baby oppfinnelser (Komikerfrue) - Blogg. Komikerfrue BABY Utrolige baby oppfinnelser. Haha, alt man holder på disse nettene med baby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg