onsdag 30. mai 2018

Voksing av legger

Er det egentlig verdt det, og kan du gjøre det selv? Mange får profesjonell hjelp til voksing av legger og bikinilinje. Fordelen med voksing fremfor for eksempel barbering eller hårfjerningskremer, .

En salongbehandling med voksing av legger koster omkring 4til 6kroner, og selv om dette er praktisk, kan du få like bra resultat ved å . Neida, voksing er ikke akkurat en behagelig opplevelse, men det finnes. Myk voks bruker vi vanligvis på større områder, som på legger, . Jeg har nå for førske gang prøvd å vokse leggene mine, men uten særlig hell.

Jeg kjøpt varm voks da jeg har hørt dette skal være bedre, varmet . Vi har vært og vokset leggene på salong, og fått gode tips til hvordan man får et godt resultat når man vokser leggene på egen hånd. Unngå voksing når du har menstruasjon - smertegrensen er lavere i denne. Voksrester på legger og badekarkanten fjernes best med olje, og ofte følger det . Voksing av leggene og brasiliansk for de som har vokset brasiliansk hos oss innen 7. Det kreves litt forberedelser før bikinien skal på og legger og andre. Voksing funkerer veldig bra på både legger, lår og bikinilinjen.


Voksing: Det er helt naturlig å være nervøs før sin første voksbehandling. Jeg har for første gang vokset leggene, eller rettere sagt ene leggen (ja det ser helt tåpelig ut nå) - og dette er dag siden.

Legger kr 30-; Legger og lår kr 55-; Legger, lår og bikinilinje kr 75- . Voksing er perfekt til legger og lår, og hårene blir borte lenge. Vi annbefaler å gjenta behandlingen hver 3-uke. Dessuten er det slett ikke så vondt som mange . Vi har testet barberhøvel, voksing og epilator. EPILATOR: Braun Silk-èpil Dual Epilator er en av flere nøkler til silkeglatte legger.


Voksing av legger og lår for kun 1kr eller brazilian og armhuler for 2kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg