fredag 25. mai 2018

Røde utslett på beina

Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p leggene. Keratosis pilaris: Veldig vanlig hudtilstand der man får røde prikker med ru . De fleste utslett på beina er bare hud betennelse.

Utseendet av små røde nupper på huden; Brennende følelse i det berørte området av huden; En liten økning . Personer som lider av røde utslett på bena kan også klage over kløe og vise et utslett som er ujevn og noen ganger hovne. Den vanligste årsaken til kløende røde flekker på bena skyldes en allergisk. B: Hudlidelse: Det er flere hudlidelser som kan ramme bena.

Jeg er ei jente på år som har fått røde merker på bena. Først trodde jeg det var myggstikk, fordi det klør! Hei, For omtrent dager siden fikk jeg utslett på begge føttene, utslettet arter seg som små røde prikker.


Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en brennenesle (Urtica er det latinske ordet for nesle). Første symptom er gjerne utslett i form av mange røde prikker (purpura) eller tydelige, flekkede, røde kløende utslett på legger og lår (til sammen hos ca ). De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring. Dette kan fort bli sjenerende, da det blir rødt og tørt som et utslett. NUPPER: Har du små nupper som dette på armer, rumpe eller bein?


Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på.

Mild konstant kløe, røde flekker med sølvhvit, skjellende overflate. Det er utslett som er røde og har også det noen ganger i ansiktet, men de går bort med fuktinghetskrem (de er bare tørre). Hvordan unngår du inngrodde hår eller røde nupper etter barbering? Røde hunder (rubella) er en barnesykdom med utslett og feber.


Vesla har fått et stygt utslett på armene, beina og rumpa. Det startet for ca uker siden med bittesmå røde prikker. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får. Vannkopper: Utslettet starter gjerne på brystet og ryggen og sprer seg så til ansikt, hodebunn, armer og ben.


Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på. Denne formen for vaskulitt (betennelse i blodårene), vanligvis finner hos barn, fører til et rødt utslett på bena, rumpe og føtter, spesielt rundt sokken linje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg