fredag 18. mai 2018

Soleksem bilder

Soleksem er en allergisk reaksjon på hudområder som utsettes for sollys. Soleksem kan utløses av sollys i seg selv, eller være en kombinasjon av . En lupusvariant som kan minne om soleksem viser seg som røde, skarpt avgrensede, skjellende områder på soleksponert hud.

Soleksem kalles også solallergi, og i faglitteraturen polymorft lysutslett. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser . Vi har ikke noen eksakte tall, men studier har vist at mellom fem og tjue prosent av befolkningen i Norge er rammet av soleksem. Soleksem er et eksem som kan komme av sollys alene, eller i kombinasjon med andre ting.

Plages du med soleksem så har du funnet riktig side. Soleksem kan nemmelig kureres med ganske enkle hjelpemiddel. Bilde av soleksem Vis større bildeSoleksem er en unormal reaksjon i huden på sollys.


Tilstanden benevnes også polymorft lysutslett. Soleksem slik du beskriver kan være en betydelig plae. Vi blir brune og varme og har det deilig. Typiske symptomer er rødhet, hevelse, blemmer og . Sola er ikke bare venn, men bitter fiende for alle som plages av soleksem.


Norge ligger på topp i verden når det gjelder soleksem.

Forbered deg på sommeren og forebygg soleksem! Ungefär av alla svenskar beräknas ha besvär med soleksem. Här på Hudguiden kan du lära dig mer om soleksem och många andra vanliga hudbesvär. Ca av alle nordmenn har problemer med soleksem.


Soleksem yttrar sig vanligen som små kliande knottror eller blåsor, oftast på bröstet men också på andra ställen där solen kommer åt, t. Mild receptfri kortisonsalva kan lindra den värsta klådan. Ser huden din slik ut etter at du har vært i sola, kan det hende du har fått soleksem. SOLEKSEKan være noe skikkelig herk, og det er spesielt lett å få nå i. Soleksem rammer oftest lyshudede, første gang de soler seg på . Og har du først fått soleksem, kan du regne med at hudlidelsen kommer.


Ta et bilde og legg det på Instagram med tag-en #summerdanger. Många drabbas av soleksem som karakteriseras av intensivt kliande röda utslag. Besvären kan lindras och dessutom förebyggas med rätt behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg