fredag 11. mai 2018

Kløende utslett som sprer seg

Nå har det spredd seg til armer, bryst og mage. Du har altså hatt kløende utslett siden i sommer som begynte på leggene og så har spredt . Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet.

Elveblest: Røde, kløende vabler som skyldes en allergisk reaksjon. Kløe er en ubehagelig følelse som utløser en refleks til å klø. Det begynner i ansiktet, og sprer seg så til resten av kroppen. Elveblest: Dette er et kløende utslett som består av vabler som dukker opp og .

Den kroniske formen karakteriseres av et kløende utslett. De kan være lokalisert eller kan spre seg i hele kroppen. Dette utslett er svært kløende og forårsaker en lesjon oval enkelt stamme. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet. Tørr hud er i seg selv en hyppig årsak til kløe; Når du klør deg, vil huden bli . Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter.


Et kløende utslett i flere uker er dypt frustrerende, ikke minst når det viser seg at . Hudlidelsen arter seg som forbigående, røde og kløende hevelser i de dypere lag av huden. Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene.

Ekstern kontakt med utslett kan forverre tilstanden, for derved å gjøre det verre. Kontakt legen din umiddelbart hvis utslettet sprer seg, forverres, eller ikke går .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg