mandag 7. mai 2018

Noskapin barn

Noskapin mikstur er derfor skadelig for personer som har alkoholproblemer og det bør tas hensyn til hos gravide og ammende kvinner, barn og høyrisikogrupper . Da må man bruke preparater som Noskapin (reseptfritt) eller Cosylan (reseptbelagt). Grunnen til at de to ikke har oppgit dosering for barn . Med tanke på mulig risiko for sekretansamling på grunn av noskapins hemmende effekt på hosterefleksen, bør Noskapin gis med forsiktighet til barn under år. Noskapin virker ved å hemme hosterefleksen.


Det anbefales å ta Noskapin utenom måltid. Noskapin bør ikke brukes til barn under år uten etter avtale med . Noskapin brukes ved luftveisirritasjon, tørrhoste og annen uproduktiv hoste (hoste uten slim), for eksempel ved forkjølelse. Annen dose i henhold til leges forskrift.


Til barn under år anbefales Noskapin mikstur. Tablettene bør tas utenom måltid og bør . Står jo på pakningsvedlegget at det anbefales å ikke gi denne til barn under 2. Barn og familie - Kvinneguiden Forumforum. Jeg hadde et barn som var mye plaget med falsk krupp og Efedrin var. Kan gi hostedempende medisiner som Noskapin hvis hosten fører til . Med unntak av noskapin har alle midler i denne gruppen narkotiske egenskaper. Noskapin mg tabletter er indisert til voksene og barn over år.


Voksne og barn over år:tablett ganger daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg