fredag 25. mai 2018

Hpv symptomer

Gå til Symptomer og forløp - Det naturlige forløpet av HPV-infeksjoner er ikke avklart og sannsynligvis høyst varierende. HPV: Overlege avklarer myter og fakta om HPV-viruset. HPV-infeksjon er vanligvis uten symptomer, og forsvinner av seg selv i løpet av 6-24 .

Det skyldes at de fleste HPV-infeksjoner i underlivet er uten symptomer, og kroppen vil kvitte seg med viruset i løpet av noen år. Humant papilloma virus (HPV) er en av våre. Humant papillomavirus (HPV), som overføres ved seksuell omgang, har vist …. En HPV-infeksjon er vanligvis harmløs og temporær, og gir ingen symptomer. Symptomer på og årsaker til livmorhalskreft.


HPV og vaksine mot kreft i livmorhalsen, undersøkelse og diagnose. De fleste HPV-infeksjoner er ufarlige, og de fleste seksuelt aktive mennesker får HPV uten at det gir noen symptomer eller funn. De fleste som smittes av HPV vet ikke at de har hatt en infeksjon fordi den vanligvis ikke gir symptomer, sier Jeanette Stålcrantz, seniorrådgiver . Det er velkjent at HPV-virus kan føre til livmorhalskreft og peniskreft.


Det nye er at HPV-viruset er skyld i mange tilfeller av kreft i tunge og svelg. Selv om de fleste med HPV ikke vise synlige symptomer, er HPV en ledende årsak til både kjønnsvorter og noen former for kreft, for eksempel livmorhalskreft og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg