mandag 14. mai 2018

Konstant hard mage gravid

Slik forandrer brystene seg under graviditeten. Har de siste dagene hatt mer eller mindre konstant hard mage og kynnere. Hver gang jeg står opp så er det skikkelig nedpress, magen er hard konstant og det føles også . Konstant hard og stram mage (er i uke 27).


Har gått i dager nå med konstant hard mage(altså selve magen er steinhard- ikke noe problemer med avføringa.). Hard og anspent mage hele tiden, uke - Graviditet. Plagsomme kynnere - er jeg veldig pinglete.

Forum › Termin- og barselklubber › 2011BufretLignende3. Her kjennese det ut som jeg er konstant i sit up posisjon. Her har magen vært hard som stein i tre dager uten og slappe av. Hei du:) Eg er ei jente som er gravid i uke 21.


Dei siste dagane har eg kjent et veldig trykk i magen; den er nesten konstant har og du kjenner . Er i uke 35… er vel sånn det skal være eller? Har alle dere … Her har magen vært hard som stein i . Er gravid i uke med nr og har kynnere hele tiden. Magen er konstant har også når jeg slapper av.

Jeg er nå kommet i uke fra og med i mårå, men magen min er konstant har Er dette normalt? Hilsen en sliten gravid kvinne Innsendt av jente år. Det rare er at hele magen blir stram, og slik holder den seg.


Jeg synes det er litt annerledes nå med tanke på at det er så konstant, men ikke særlig smertefullt. Jeg har hatt det slik ganske lenge nå, magen er hard som en bowlingball. Hadde det selv slik som du beskriver når jeg gikk gravid med nr to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg