torsdag 24. mai 2018

Magesår sykemelding

Smerter i mellomgulvet er det vanligste symptomet på magesår. Bihulebetennelse: 1–dagers egenmelding eller sykmelding kan være nødvendig ved. Magesår: Sykmelding er vanligvis ikke nødvendig.

Tror ikke det er vanlig med sykemelding når man har magesår, men det kommer . Er sykemeldt 1 fra jobb som assistent i bhg. Ett eks: ei dame har vondt i magen innimellom, har diagnosen begynnende magesår, . Går det virkelig an å bli sykemeldt grunnet halsbrann. BufretLignendeAlle artikler og legesvar om magesår. Her har vi samlet alt innhold om magesår for deg.


Sist publiserte: Bruker du blodfortynnende medisiner? Ca av befolkningen vil i løpet av livet utvikle magesår. Magesår er sår i slimhinnen i magesekken eller i tolvfingertarmen. Onsdagen fikk jeg diagnose magesår og en resept i hånda.


Jeg har en kamerat som hadde magesår, tror han var sykemeldt noen uker ja. Nå skal jeg fortelle litt om livet som sykemeldt med magesår. Et magesår oppstår i magesekken eller tolvfingertarmen (duodenum).

Et slikt sår kan være helt overflatisk, eller det kan lage et hull gjennom slimhinnen ned til . Det synes ikke som om bakterien Helicobakter pylori (som finnes ved magesår) kan forklare symptomene ved stressmage, men noen av pasientene har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg