tirsdag 8. mai 2018

Hva er bihuler

Bihuler, nesens bihuler, luftfylte hulrom som finnes i visse ansiktsknokler, og som har forbindelse til nesehulen eller nesesvelgrommet. Bihulene er hule luftlommer i ansiktsbena og hodeskallen. Ved infeksjoner i nese og bihuler hovner slimhinnen opp, slimet blir tykkere .

Disse hulrommene kalles bihuler og er kledt med slimhinne slik som i nesen. Det er flere hulrom i ansiktsskjelettet som har åpning til nesen. Disse hulrommene kalles bihuler og er kledt med slimhinner slik som i nesen.


Under og etter en forkjølelse eller influensa er det mange av oss som opplever at bihulene blir tette.

Dette kjennes ved at vi er tette i nesen, . Finn ut hva som er årsaken bak smerten og bli kvitt plagene. Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. Bihulebetennelse gir betente og hovne bihuler, og oppstår ofte etter en. Symptomer ved bihulebetennelse; Behandling ved bihulebetennelse; Hva er . Tette bihuler er ikke veldig farlig men veldig ubehagelig. Man kan føle at man blir tung i hodet av det.


En innsender sier at hun har funnet ut hva som hjelper mot . Bihulebetennelse, også kalt sinusitt, er en vanlig infeksjon i ansiktsskjelettets bihuler.

Disse bihulene er vanligvis luftfylte og har forbindelse med luftrommet i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg