mandag 28. mai 2018

Krampe i leggen etter alkohol

Er plaget av noen merkelige kramper når jeg drikker alkohol. Det kommer ikke av at jeg er full for jeg kan få det etter glass vin. Alkoholabstinensanfall inntrer vanligvis innen 6-timer etter siste alkoholinntak, men kan oppstå tidligere, iblant også før vedkommende har .

Men også kramper i foten og på forsiden av leggen er vanlig, kanskje særlig på natten etter en dag med større fysiske utskeielser. Andre runde noen timer etter fikk jeg krampe i leggen, hva kan det være? Jeg lurer på om det er normalt å få kramper i beina etter at man har drukket alkohol. Jeg hadde nettopp krampe i ene leggen og det er vondt !

Har du krampe i leggen kan du for eksempel strekke den ut i trappa. Og ofte klarer ikke kroppen aa slappe av skikkelig etter du har lagt deg med alkohol innabords. Ja, våkna klokka halv fem i dag med en helt syk krampe i leggen, og etter den hadde gitt. Når du drikker alkohol (og spesielt pils) virker dette vanndrivende. Det kan gjøre vondt og føre til kramper i musklene.


Hvis han fortsetter å drikke etter å ha fått fettlever, blir det arrvev i leveren. Har plutselig fått så voldsomt med kramper i leggen og helt ut i tærne. Noen opplever mindre plager dersom de holder seg unna kaffe, tobakk og alkohol. Smertefulle leggkramper, muskelkramper i leggene og kramper i.

Også tidvis krampe i leggen og tærne, spesielt etter å ha drukket alkohol . Dette hjelper mot plagsomme og smertefulle kramper i leggene. Får gjerne kramper hvis jeg er litt dehydrert også, gjerne om natten etter å ha drukket alkohol. Våkner om natten av verking i lårene (lokalisering quadriceps) og framsiden av leggene.


Spesielt musklene opplever da en ubalanse i elektriske ladninger og kan lett gå i krampe. Hvorfor du får dette etter en futkig tur på byen, vet jeg ikke. Det er også et rusmiddel som påvirker nervesystemet og går fort i blodet, noe som kan skyldes dine reaksjoner i beina etter kort tid. Krampetilstivninger etter harde anstrengelser behøver ikke undersøkes av lege. Mengden av alkohol konsumert kan ikke styres, eller ens oppførsel etter sitt forbruk.


Irritasjon av nervene rundt muskelen kan også føre til en krampe i leggen. Under eller rett etter et anfall kan bulbi være devierte og plantarrefleksene. Pasienter som har førerkort og en velregulert krampelidelse, anbefales ikke å kjøre bil dagen etter alkoholinntak og etter . Leggkrampe er en tilstand hvor musklene i leggen trekker seg sammen.


Etter at hun begynte å ta tilskudd av magnesium, har hun blitt nesten 1 helt frisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg