onsdag 23. mai 2018

Blod i urinen etter samleie

Hei, En grunn til at det kan komme blod i urinen etter samleie er, at urinrøret ligger vegg i vegg med skjeden. Hvis det er friskt blod så kan det være at under samleie - hvis det er litt heftig at det blir en liten rift inne . Når det er synlig blod i urinen, må det tas på alvor og sjekkes ut.

Det er nok dette som kjentes ut som penisen din er full av urin. Men de to siste gangene har jeg blødd etter samleie, ikke ordentlig blo men det synes blod i . Synlig blod i urinen forekommer ikke så ofte, men om det skjer bør du kontakte legen din umiddelbart. Tøm blæren så snart som mulig etter et samleie. Vaginale blødninger utenom de faste periodene er imidlertid ikke særlig uvanlig, heller ikke blødning etter samleie.


En uventet vaginal blødning betyr at det . Blod i urinen (hematuri) kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene. Urinveiene består av to nyrer, nyrebekken og urinledere , samt en urinblære . Hva slags sykdom er det sannsynlig at man har hvis man pisser blod? Mest sannsynlig en urinveisinfeksjon :) Lett å behandle, ta med urinprøve med morgenurin til legen i morgen.


Men da etter noen dager eller uker intens festing. Noen kan merke grumsete eller blodig urin, og at urinen lukter vondt. For å forebygge urinveisinfeksjon er det lurt å tisse etter samleie, drikke .

Av og til er det synlig blod i urinen eller en spesiell lukt. Blod i urinen er vanligvis det første tegnet på sykdommen. Etter et slikt inngrep vil rundt halvparten av pasientene aldri få en ny blæresvulst, ca. Blodtrykket man oppnår ved samleie overgår som regel blodtrykket man oppnår ved onani. Dersom du etter undersøkelse av og samtale med lege ikke har.


Dersom pasienten er over femti, samtidig har blod i urinen og i . Menn skal alltid kontrollere urinen hos legen etter endt antibiotikakur. Dersom du har blod i urinen; Dersom du har feber og smerter i . Tilstedeværelsen av blodpropp etter samleie er en indikasjon på at blodårene i det reproduktive systemet har brutt. Blod i urinen på grunn av et sterkt forhold er . Samleie, spesielt hyppige samleier i perioder etter at man har hatt en. Noen kan også oppleve å få smerter i nedre del av magen, i ryggen eller blod i urinen. Symptomene kommer ofte en til to uker etter at du ble smittet.


Viruset finnes i kroppsvæsker som blo sæd og skjedesekret og blir overført ved samleie. Staphisagria: når det skjer etter samleie. Mercurius: urin smerte voldelig og blodig.


Apis: når du har smerter og forbedrer med . Hensikten er å sikre at blæren blir tømt for urin. Vær oppmerksom på at dokumentet kan være endret etter utskrift. Det er også mulig å gjennomføre samleie, men det sier seg selv at det er. Spesielt hos kvinner kan den være blodig.


Puss i urinen påvises ved spesielle sticks som dyppes i urinen. God underlivshygiene og tømming av blæren etter samleie vil kunne redusere infeksjonstendensen betydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg