tirsdag 22. mai 2018

Lungebetennelse barn farlig

Symptomer på bakteriell lungebetennelse; Behandling av bakteriell lungebetennelse; Er det farlig? Noen ganger hemmes oksygenopptaket, og det er en svært farlig tilstand. Lungebetennelse hos barn gjør at barnet ikke orker mye.

Lungebetennelse kan utvikle seg til å bli en farlig lungesykdom for barn og spedbarn. Høy feber, rask pustefrekvens og rask puls er noen symptomer på . Lungebetennelse hos barn er en forholdsvis uvanlig tilstand. Lungebetennelse kan utvikle seg til å bli en farlig tilstand hos barn.

Infeksjonen er ikke spesielt farlig, og den går over av seg selv etter kortere eller. De fleste tilfeller av lungebetennelse hos barn som oppstår utenfor sykehus, . Slik ser du at barnet har lungebetennelse. Det starter ofte som en uskyldig forkjølelse. Hos de minste barna kan lungebetennelse være . Gå til Barn som bør ta pneumokokkvaksine - Spedbarn (Det frivillige barnevaksinasjonsprogrammet sørger for dette. Helsestasjonen innkaller.) . Bakteriene de smittes av kan være farligere da de ofte er mer.


Barn og voksne med lungebetennelse kan få trange luftveier og pustevansker. Lungebetennelse symptomer tendens til å være mer alvorlig hos små barn, eldre eller de med et. Det er vanligvis mulig å behandle, men potensielt farlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg