tirsdag 8. mai 2018

Rød hud rundt nesen

Plagen din er altså rød hud ved nesevingene. Jeg fant ikke noe bedre bilde av blodkar rundt nese og nesevingen, men det gir en viss . Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller.

Jeg har nesten alltid hatt rødt rundt nesa og jeg har prøvd å bruke. Calming Touch gir skånsom lindring til irritert og sår hud så den ser . Jeg er redd dette er årsaken til rødheten og den tørre huden. De kommer ofte midt på nesen, men der er jeg ikke rød.

Dette er noen av de vanligste årsakene til tørr hud rundt nesen. Velg en fuktighetskrem som demper rødhet i huden, og som ikke er altfor. En slik rød nese med overvekst av hud forbindes gjerne med mye . Har ellers en litt tørr, sensitiv hud Det er stort sett ingen endringer i rød fargen og det er kun rundt nesen og ved nesevingene at det er rødt.


Dette er faktisk en hudlidelse som kalles Perioral dermatitt. En kan se røde små kuler og kviser rundt munnen eller nesen. Gir et kviseliknende utslett på haken, rundt munnen, rundt nesen og øynene.


BasalioGir små kuler eller røde skjellende flekker i huden. Kaldt vær, tørr varme, og blåser nesen ofte kan føre til tørr hud rundt nesen.

Når dette skjer, blir nesen rø øm å ta på, og noen ganger tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg