fredag 4. mai 2018

Seboreisk eksem i underlivet

Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett i underlivet. Mannlig kjønnsorganer Plager fra underlivet. Underlivet mitt er helt rødt, og på kanten av de ytre kjønnsleppene har jeg en del små blemmer,.

Så kan man har seboreisk eksem som kommer sv seg selv. Seboréisk eksem arter seg som en rødt, skjellete og kløende utslett som fremfor. Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen.


Seboreisk eksem kommer ofte i områder med høy talgkjertelaktivitet og ser rødt ut med avflassing av hudceller i mer eller mindre grad.

Da kan det tenkes at du lider av seboreisk eksem eller flasseksem. Seboréisk eksem er en tilstand som gir et skjellende kronisk eksem og rammer hudområder der det er mye talgkjertler. Slike områder er typisk hodebunn, ører, .

Seboreisk eksem kalles også seborroisk eksem, seboreisk dermatitt eller flasseksem og. Symptomer på seboreisk eksem skjer gradvis og de første tegnene er . Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer hudområder med mange talgkjertler som for eksempel hodebunn, ører, øyebryn, . Leste også litt om seborreisk eksem, kunne kjenne meg igjen i det også. Var hos lege som sa jeg hadde seboreisk eksem. Du bør sjekke med hudlege om du har seboreisk eksem.


Seboreisk eksem er en hudsykdom der man får eksemforandringer med rødme, flass,. Flass i hodebunn er en variant av seboreisk eksem. Har eksem under føttene, spesielt om sommeren. Klöen kan väre i underlivet, på magen, på ryggen etc. Det høres ut som du kan ha det som heter seboreisk eksem.


Dette er genetisk betinget og selve tendensen er det lite å gjøre me endog den jo . Seborroisk eksem skyldes en sopp, Pityrosporum ovale, som finnes i huden hos alle personer fra pubertetsalder. Spørsmål: Jeg har vært plaget av kløe i underlivet de siste fem årene. Etter å ha vært hos mange leger og gjennomført utallige kurer mot sopp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg