torsdag 10. mai 2018

Litt blod i oppkast

Det er ikke sjelden at man kan få litt blod i oppkast eller oppspytt hvis man har kraftige brekninger eller hostekuler. Hematemese, eller blodig oppkast, er et tegn på blødning i den øvre. Jeg er en jente på år, som i det siste har slitt litt med luft i magen, .

Sorry detaljer altså, men i dag kastet jeg opp blod. De er litt sånn på legekontoret vårt, det er de som tar telefonen som . Brekninger eller oppkast med blod kommer fra magetarm kanalen og regnes. Man kan få litt blod i oppkastet rett og slett fordi det dannes så stort trykk opp i.

Dette var da klumper med ferskt blod blandet med magesyre . Dere som har slitt med kvalme - har dere kastet opp. Katten kaster opp blod - Kjæledyrinnlegg6. Blod etter oppkast - Helse - VG Nett Debattvgd.


Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignende7. Endte opp med oppkast etter en bytur i går, og hadde litt friskt rødt blod i spyttet etterpå. I dag har jeg fortsatt vondt i halsen og spytter fortsatt litt . Blodig oppkast (hematemese), også kalt blodbrekning, er oppstøt av mageinnhold blandet med blo eller oppstøt av kun blod.


SVAR: Hei Når det kommer blod i oppkastet skyldes det at det er et kar som blør.

Hvis du har blod i avføringen, er i dårlig form, kaster eller spytter opp blo har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg