mandag 21. mai 2018

Gravid influensavaksine

Dette er et bilde av en gravid mage som undersøkes med stetoskop Influensavaksine anbefales blant annet til gravide etter 12. Mange gravide ønsker ikke å ta vaksine mot årets sesonginfluensa, selv om Folkehelseinstituttet mener de er i en av risikogruppene. Folkehelseinstituttet har gått ut med en anbefaling om influensavaksinering av gravide.


Gi meg gode argumenter for å ta influensavaksine som gravid! AnonymforuHvis du har argumenter mot så er jeg ikke interessert i . Gravid og influensavaksine - Anonymforum14. Influensavaksine for gravide og kronisk syke.

Influensavaksine for gravide og utsatte barnaltformamma. Helsemyndighetene anbefaler alle gravide å ta årets influensa vaksine. Folkehelseinstituttet har skrevet om vaksinasjon for gravide, så du kan . Gravide har økt risiko for alvorlig influensasykdom. Derfor anbefale Folkehelseinstituttet sesonginfluensavaksine til gravide i 2. Gravide bør ta influensavaksine for å unngå at barnet får livslang sykdom som schizofreni.


Det sier smittevernlege Dagfinn Haarr i Kristiansand. Hverken lege eller jordmor har nevnt det, men kom til å tenke på at er ikke det noe de anbefaler bl. Også denne høsten anbefaler Folkehelseinstituttet alle gravide fra og med 12. Influensavaksinering av gravide i allmennpraksis”.


Og skal du i så fall ta vaksinen mot svineinfluensa? Influensa forårsakes av influensavirus type A og B. Jeg er gravid 16+idag og tok influensavaksine for uke siden. Var litt tung i hodet onsdag og torsdag, og lå rett ut med feber hele helgen, idag er feber . Norske forskere ønsket å finne ut om pandemisk influensa og influensavaksinasjon under graviditeten påvirker risikoen for dødfødsel (1).


Dere som er gravide, har dere tatt influensavaksinen i år og hvor langt var. Gravide bør ta influensavaksine for å unngå at barnet får livslang sykdom som schizofreni, sier smittevernlege Dagfinn Haarr i Kristiansand. Hun ble livstruende syk av influensa og mistet sitt ufødte barn. Ta influensavaksine, er rådet Anne Berit Kristensen gir gravide kvinner.


Jeg tok derfor årets influensavaksine for å unngå influensa og feber i. Hvor lenge bør jeg vente etter en slik vaksine med å bli gravid?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg