torsdag 24. mai 2018

Blodpropp i armen

Armen eller beinet hovner opp, fordi blodet blir liggende og vente på å komme fram. Blodpropp kan stamme fra nesten hvilken som helst del av kroppen. De vil reise gjennom blodstrømmen til de blir sittende fast i en arterie eller vene.

Det finnes flere former for blodpropp som gir ulike symptomer. Blodpropper kan stamme fra nesten hvilken som helst del av kroppen. De vil reise gjennom blodstrømmen til de seg fast i en arterie eller vene.


Gjenkjenne og behandle en blodpropp i armen er viktig siden det kan bryte ut og reise til andre deler av kroppen, for eksempel lungene, som kan gjøre det . Noen med erfaringer fra blodpropp i armen? Vet jeg burde ringe legevakten,men føler at det er teit. Noen her som har oppevd å ha blodpropp i armen.


Ved dyp venetrombose danner det seg en blodpropp i de dype venene i leggen, på låret, i bekkenet, i armen eller i skulderområdet. Professor Per Morten Sandset mener det er viktig også for unge mennesker å kjenne til symptomer på blodpropp. En slik blodpropp kan oppstå når du har sittet lenge, for eksempel . En blodpropp (trombose) innebærer at en blodåre tettes igjen av en.


Proppen gjør at blod og vevsvæske samler seg i benet eller armen, . Kvinner som har hatt blodpropp eller har en kjent risiko for det skal ikke.

Blodpropper i ben eller arm kan løsne og føres med blodstrømmen til . Som oftest oppstår blodpropper i bein og armer. Tegn på dette kan være sterke smerter i bein eller én arm og hevelse i ben eller arm. Der ble jeg lagt inn med blodpropper i høyre arm. Men jeg må få rette en stor takk til det sykehuset som faktisk reddet armen min . Gjenkjenne og behandle en blodpropp i armen er viktig fordi det kan bryte ut og reise til andre deler av kroppen, for eksempel i lungene, noe som kan gjøre det . Dyp venetrombose er blodproppdannelse i venene i leggen, låret, bekkenet samt arm- og skulderområdet. Det er mest vanlig å få en blodpropp i leggen.


Det kalles akutt arteriell insuffisiens når en pulsåre i en arm eller fot plutselig går tett og helt eller delvis blokkerer blodstrømmen, slik at det blir oksygenmangel, . En blodpropp i hjertet, som egentlig er en blodpropp i hjertets kranspulsårer, får man. Smertene kan også stråle ut til høyre arm, hendene, underkjeven, magen . Jeg trodde at det i alle verste fall var blodpropp i armen, men da måtte jeg ha hatt vondt i armen også. En blodpropp kan tette igjen blodårer som pumper blod til eller fra hjertet. Armen eller beinet hovner opp, fordi blodet blir liggende og vente på å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg